Piszke Papír - Minden esetre

JÓ HELYEN JÁRSZ, HA KÖRNYEZETtudatos KÉRDÉSEKRE KERESED A VÁLASZT.

Tudjuk, hogy az interneten sokféle információ van,  nem vagy egyedül, segítünk eligazodni!

Mitől zöld egy papír?

Melyik higiéniai papírtermék környezettudatosabb, a felelős erdőgazdálkodásból származó, vagy az újrahasznosított?  Vajon érdemes-e kiváltani a higiéniai papírtermékeket és ha igen, mivel és hogyan? 

Ezekről és hasonló kérdésekről beszélgetett Nemes Takács Kata a MAGYAR PISZKE PAPÍR cégvezetőjével, Kecskeméti Attilával, a Nők lapja zöld papír rovatában, melynek szerkesztett kivonatát olvashatod el:

A csomagolásra használt műanyagok és a környezetszennyezés

Tudtad, hány év alatt bomlik le egy műanyag csomagolás? Cikkünkből megtudhatod és azt is, hogyan csökkentsd a mennyiségét a háztartásodban. 

Fenntartható nyár: Hogyan élvezhetjük a természetet környezetbarát módon?

Ahogy beköszönt a nyár, sokunkat elkap a vágy, hogy elhagyjuk a városi zajt és felfedezzük a természet szépségeit. Azonban ilyenkor is érdemes tudatosan cselekedni :)

Az irodai munka is legyen környezetvédőbb!

Az irodai munka napjainkban meghatározó szerepet játszik, de nem szabad elfelejtenünk, hogy minden tevékenységünk hatással van a környezetre. Ebben a blogbejegyzésben megosztunk veletek pár egyszerű, de hatékony lépést, amelyekkel bevezethetitek a környezetvédelmet az irodai munkakörnyezetetekbe.

Széchenyi 2020 - Befektetés a jövőbe - Európai Regionális Fejlesztése Alap